Kvalitetsprogrammer

Digi-Key jobber hardt for å forbedre vår virksomhetsrelaterte ytelse og forsterke bransjens samlede kapasitet for vekst og lønnsomhet. Vi fokuserer kontinuerlig på sertifiseringer og akkrediterende organer som hjelper oss med å gi fremdrift mot dette målet. Samtidig tilbyr vi verktøy og sporbarhet til alle sluttkunder, slik at du vet nøyaktig hva slags ytelse du kan forvente av komponentene som er kjøpt hos oss. Se informasjonen nedenfor for å finne ut mer om hvordan du kan dra nytte av denne verdiøkende tjenesten fra Digi-Key, uten at det koster deg noe ekstra.

Sertifiseringer-ikon

Sertifiseringer

Sikkerhetsforskrifter og -sertifiseringer er svært viktige i elektronikkbransjen, og Digi-Key jobber hardt for å anskaffe, vedlikeholde og opprettholde de høyeste standardene. Dette betyr at vi jobber med mange organisasjoner for å verifisere at vi er konsekvente når det gjelder å levere de beste produktene og tjenestene til våre kunder.

Digi-Key Electronics er den mest populære leverandøren av elektroniske komponenter i verden, og forsyner kunder med originale, produsentgaranterte komponenter av beste kvalitet. Vi sertifiserer at Digi-Key er et aktivt medlem av ECIA (Electronic Component Industry Association), CEDA (China Electronics Distributor Alliance) og ECSN (Electronic Component Supply Network). Vi er sertifisert i henhold til standardene ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ANSI/ESD S20.20.

Last ned sertifikat


American National Standards Institute / Electrostatic Discharge (ANSI/ESD) – Digi-Key Electronics betjener et kvalitetsstyringssystem som oppfyller kravene i ANSI/ESD S20.20-2014 for følgende sertifiseringsområder: håndtering, inspeksjon, lagring, emballasje og frakt av elektroniske komponenter.

Last ned sertifikat


Akkrediteringsprogram for unngåelse av etterligninger/forfalskninger (CAAP – Counterfeit Avoidance Accreditation Program) – dette sertifikatet tildeles av autoriteten til akkrediteringsprogrammet for unngåelse av etterligninger/forfalskninger. Dette sertifikatet demonstrerer samsvar og anerkjennelse av akkreditering for bestemte tjenester. Disse er oppført på www.eAuditNet.com i listen over kvalifiserte produsenter (QML – Qualified Manufacturers List), for revisjonen som gjaldt på revisjonstidspunktet for distributører, CBSA-kjennelse 234133: Canada Border Services Agency (CBSA) Canadian Trade Compliance Division avgjør tariffstatusen for 102-1488-ND TRS# 234133 BN# 895173490RM0001.

Last ned sertifikat


Canadian International Trade Tribunal (CITT) – funn relatert til dumping og subsidiering

Forespørselsnr. NQ-2008-003 Ekstruderinger av aluminium

Last ned funn


Digi-Key Corporation administrerer et kvalitetsstyringssystem som oppfyller kravene i ISO (International Organization for Standardization) 9001:2015 for følgende sertifiseringsområde: Innkjøp, lagring og distribusjon av elektroniske komponenter og dataprodukter til originalprodusenter av utstyr (OEM) og/eller kundespesifikasjoner, deriblant support og verdiskapende prosesser.

Last ned sertifikat


Digi-Key Corporation administrerer et miljømessig styringssystem som oppfyller kravene i ISO (International Organization for Standardization) 14001:2015 for følgende sertifiseringsområde: Innkjøp, lagring og distribusjon av elektroniske komponenter og dataprodukter til originalprodusenter av utstyr (OEM) og/eller kundespesifikasjoner.

Last ned sertifikat


Sporbarhet-ikon

Sporbarhet

Sporbarhet bidrar til å gi klar innsikt inn i de forskjellige trinnene i produksjonsprosessen. Kundene våre bruker informasjonen vi tilbyr regelmessig for å kunne forbedre prosesser, støtte defektbeslutninger, bidra med regulering og samsvar og for å beskytte egen merkevareintegritet. Se følgende informasjon om sporbarhetsfunksjonene vi tilbyr våre kunder.

Vi overholder ECIA (Electronic Component Industry Association) sine spesifikasjoner for strekkoding så lang det lar seg gjøre. En strekkode er en måte å representere data på i en visuell, maskinlesbar form. Digi-Key bruker to forskjellige strekkodetyper: 1D-strekkoder som inneholder 20–25 tegn med informasjon og 2D-strekkoder som kan inneholde opptil 2000 tegn. ECIA har mer informasjon om 2D-strekkodeteknologien på nettstedet sitt, ecianow.org. Strekkoding kan inneholde informasjon om produktet, for eksempel opprinnelsesland, datomerking og partimerking.


Digi-Key kan tilpasse flere andre formater for tilpasset strekkoding, slik kunder har anmodet om. Ta kontakt med Tilpasset strekkoding for å få mer informasjon om denne verdiøkende tjenesten.


Datomerking og partimerking identifiserer når komponenten blir produsert. De er for fabrikkens kvalitetskontroll og sporingsformål. Se nedenfor for å få mer spesifikk informasjon om hva de betyr:

  • Datomerking: Datomerking er et referansepunkt for å spore produktet tilbake til en produsent. Noen ganger viser datomerkingen når delen ble produsert, men ikke alltid avhengig av produsent.
  • Partimerking: Et partimerke er et batchnummer som indikerer en delegruppe laget av en produsent i løpet av en bestemt tidsperiode. De er ofte skreddersydd for bestemte typer virksomheter og produkter, noe som betyr at forskjellige produsenter har egne regler for hvordan de skal tolkes. Digi-Key jobber hardt for å skape transparens rundt denne prosessen.

Landet hvor delen ble produsert. Dataene som kreves omfatter koden med to tegn fra den standard landekodelisten ISO 3166.


En autorisert part utsteder et konformitetssertifikat, eller CoC (Certificate of Conformity), som oppgir at produktet oppfyller nødvendige standarder eller spesifikasjoner. CoC kan enten anmodes av en kjøper, for å sikre at produktet som produseres har blitt testet og overholder de fastsatte kriteriene innenfor en spesifikasjon og oppfyller både tekniske og sikkerhetsmessige krav, eller det kan være et obligatorisk krav angitt av landets forskrifter og lovgivning for visse produkter, for eksempel Bluetooth-enheter som selges i USA.


Ikon for ofte stilte spørsmål (FAQ)

Ofte stilte spørsmål

Hvis produsenten har gjort konformitetssertifikatet (Manufacturer CoC) tilgjengelig, vil vi med glede tilby deg det. Legg til forespørselen om produsentens konformitetssertifikat (Manufacturer CoC) i ordrebemerkningene når du bestiller.


Digi-Key er klar over og støtter EUs RoHS2-direktiv 2011/65/EU. For mer informasjon, besøk vår Miljøinitiativ-side. Det er indikert på produktsidene om produktene samsvarer med RoHS.


Send forespørslene om undersøkelse og sertifisering til vårt supportteam.